Appoversigt

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM
    Ikon for galleri

Brug programmet Album til at administrere, få vist og redigere dine fotos og videoer.

Ikon for Amazon Shopping

Brug appen Amazon Shopping til at gennemse, søge i og købe tusindvis af produkter direkte fra din enhed.

Ikon for AVG-beskyttelse

Brug appen AVG Protection PRO til at beskytte din enhed mod virus, malware, spyware, phishingangreb og onlineudnyttelse.

Ikon for regnemaskine

Brug programmet Regnemaskine til at udføre grundlæggende beregninger.

Ikon for kalender

Brug kalenderprogrammet til at holde styr på begivenheder og håndtere dine aftaler.

Ikon for kamera

Brug kameraet til at tage fotos og optage videoklip.

Ikon for Google Chrome

Brug Chrome-webbrowseren til at navigere i og se websider, tekst og billeder og til at håndtere bogmærker.

Ikon for alarm

Brug urprogrammet til at indstille forskellige typer alarmer og timere.

Ikon for kontakter

Brug kontaktprogrammet til at administrere telefonnumre, mailadresser og andre kontaktoplysninger.

Ikon for filer

Brug appen Filer til at få adgang til dine hentede programmer, dokumenter og billeder.

Ikon for Google Docs

Brug appen Google Docs til at oprette, redigere og samarbejde med andre om dokumenter.

Ikon for Google Drev

Brug appen Google Drev til at gemme dine dokumenter og filer for at få nem adgang til dem fra alle enheder, dele dem med dine venner og samarbejde med kolleger.

Ikon for mail

Brug mailprogrammet til at sende og modtage mails både via din private konto og din arbejdskonto.

Ikon for Facebook

Brug Facebook™-programmet til at deltage i sociale netværk med venner, familiemedlemmer og kolleger i hele verden.

Ikon for Gmail

Brug Gmail-appen til at læse, skrive og organisere mails.

Ikon for Google Søgning

Søg efter oplysninger på din enhed og på internettet.

Ikon for Xperia Lounge

Nyd musik, film, apps og spil på din enhed, og få eksklusiv adgang til unikt indhold, der kun er tilgængeligt med Xperia™-enheder.

Ikon for Google Maps

Se din aktuelle placering, søg efter andre placeringer, og beregn ruter vha. Google Maps.

Ikon for Google Hangouts

Brug Hangouts™-programmet til at chatte med venner online.

Ikon for Lifelog

Brug programmet Lifelog til automatisk at logføre begivenheder i din hverdag.

Ikon for beskeder

Brug programmet Meddelelser til at sende og modtage sms'er og mms'er.

Ikon for Movie Creator

Xperia™ Movie Creator opretter automatisk korte videokollager vha. din eksisterende foto- og videosamling.

Ikon for musik

Brug programmet Musik til at organisere og afspille musik og lydbøger.

Ikon for nyheder

Vis nyheder fra News Suite.

Ikon for opkaldsprogram

Foretag telefonopkald ved at taste nummeret manuelt eller vha. funktionen Smart Dial.

Ikon for Google Fotos

Organiser, søg i eller gennemse alle dine fotos og videoer.

Ikon for Google Film

Brug Google Play-programmet Film og tv til at se film og tv-udsendelser, der er købt eller lejet i Google Play.

Ikon for Google Play-musik

Opdag og afspil tusindvis af sange med Google Play-musikprogrammet.

Ikon for Play Butik

Brug Play Store-programmet til at finde programmer, du kan købe eller hente gratis.

Ikon for PlayStation

Bevar forbindelsen med dine spillevenner og de spil, du elsker, køb spil i PlayStation®Store og meget mere.

Ikon for indstillinger

Optimer indstillinger, så de passer til dine krav.

Ikon for Google Sheets

Brug appen Google Sheets til at oprette, redigere og samarbejde med andre om regneark.

Ikon for skitse

Brug programmet Skitse til at oprette og udforske billeder og derefter dele dem med dine venner.

Ikon for Google Slides

Brug Google Slides til at oprette, redigere og samarbejde med andre om præsentationer.

Ikon for Hjælp

Brug programmet Support til at få adgang til brugersupport direkte på din enhed. Du kan f.eks. få adgang til brugervejledningen, oplysninger om fejlfinding samt tip og tricks.

Ikon for videoer

Brug programmet Video til at afspille video på din enhed og dele indholdet med vennerne.

Ikon for vejret

Brug programmet Vejr til at få vist vejrudsigten.

Ikon for seneste nyt

Brug appen What’s New til at finde nye spil, apps og medieindhold.

Ikon for YouTube

Brug YouTube til at se videoer fra brugere i hele verden og til at dele dine egne.

Nogle apps er måske ikke inkluderet på din enhed, eller de understøttes muligvis ikke på alle netværk eller af alle tjenesteudbydere i alle områder.