Tilføjelse og redigering af kontakter

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ Dual SIM

Du kan tilføje, redigere eller slette kontakter på din enhed og fra synkroniserede konti. Tilføj billeder af kontakter, eller indstil individuelle ringetoner for at gøre kontakter personlige. Du kan også redigere kontaktoplysninger om dig selv.

Sådan tilføjer du en kontakt

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på Ikon for tilføjelse af ny kontakt.
    3. Hvis du tilføjer en kontakt første gang, og du har flere konti, der er synkroniseret med din enhed, skal du vælge en konto. Det bliver standardkontoen for lagring af dine kontakter. Du kan senere vælge, hvor du vil gemme kontakten, ved at tappe på Ikon for tilføjelse af ny kontakt > Gemmes på.
    4. Indtast eller vælg de ønskede oplysninger for kontakten.
    5. Tap på Gem, når du er færdig.

Hvis du vil ændre standardindstillingen for lagring af kontakter, skal du tappe på Ikon for indstillinger og vælge den nye konto. Du kan også vælge Telefonkontakt , hvis du kun vil gemme kontakter på din enhed. Hvis du vil flytte en eksisterende kontakt til en ny konto, skal du oprette kontakten igen og gemme kontakten på den nye konto.

Hvis du tilføjer et plus og landekoden før kontaktens telefonnummer, er det ikke nødvendigt at redigere nummeret igen, når du ringer fra udlandet.

Sådan redigerer du en kontaktperson

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Ikon for redigering af kontakt.
    3. Rediger de relevante oplysninger.
    4. Tap på Gem, når du er færdig.

Nogle synkroniseringstjenester tillader ikke redigering af kontaktoplysninger.

Sådan tilføjer eller fjerner du billedet af en kontakt

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Ikon for redigering af kontakt.
    3. Tap på Ikon for normal kameratilstand, og vælg derefter en indstilling.
    4. Når billedet er opdateret, skal du tappe på Gem.

Du kan også føje et billede til en kontakt direkte fra Album -programmet. Hvis du vil tilføje et billede, som er gemt på en onlinekonto, skal du hente billedet først.

Sådan tilpasser du ringetonen for en kontakt

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på den kontakt, du vil redigere, og tap derefter på Ikon for Menu > Angiv ringetone.
    3. Vælg en ringetone, eller tap på Ikon for tilføjelse for at vælge en musikfil, der er gemt på din enhed.
    4. Tap på UDFØRT.

Sådan sender du alle opkald til talemeddelelsestjenesten for en kontakt

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Vælg den ønskede kontakt.
    3. Tap på Ikon for Menu > Omdiriger til telefonsvarer.

Sådan sletter du kontakter

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Berør og hold nede på den kontakt, du vil slette.
    3. Tap på Ikon for sletning, og tap derefter på SLET.
    4. Hvis du vil slette flere eller alle kontakter, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for de kontakter, du vil slette.
    5. Tap på Ikon for sletning, og tap derefter på SLET.

Sådan redigerer du kontaktoplysninger om dig selv

1. Søg efter og tap på Ikon for kontakter.
    2. Tap på Ikon for indstillinger > Mine oplysninger.
    3. Tap på Ikon for redigering af kontakt, og indtast derefter de nye oplysninger, eller foretag de ønskede ændringer.
    4. Tap på Gem, når du er færdig.

Sådan opretter du en ny kontakt ud fra en sms

1. Søg efter og tap på Ikon for beskeder.
    2. Tap på ikonet ud for telefonnummeret, og tap derefter på TILFØJ KONTAKT.
    3. Vælg en eksisterende kontakt, eller tap på Opret ny kontaktperson.
    4. Rediger kontaktoplysningerne, og tap på Gem.