Videochat

Du kan anvende programmet Duo til videochat på enheden til at chatte med venner, der også anvender programmet på Android- og iOS-enheder.

Gå til https://support.google.com/duo/ for at få mere detaljerede oplysninger om, hvordan du anvender dette program.

Bemærk!

Funktionen til videoopkald fungerer kun på enheder med et frontkamera.

Sådan bruger du Duo-programmet

• Hvis du vil bruge videochatprogrammet, skal du søge efter og tappe på (Ikon for Duo).