Sådan tager du et skærmbillede

Du kan tage stillbilleder af enhver skærm på enheden som f.eks. et skærmbillede. De skærmbilleder, du tager, gemmes automatisk i programmet Album.

Sådan tager du et skærmbillede

1. Tryk længe på til/fra-tasten, indtil indstillingsmenuen åbnes.
  2. Tap på (Ikon for Skærmbillede).

Tip!

Du kan også tage et skærmbillede ved at trykke på og holde til/fra-tasten og volumentasten samtidig.

Sådan får du vist dit skærmbillede

1. Tap to gange på statuslinjen for at få vist meddelelsespanelet.
  2. Tap på skærmbilledet.