Beskyttelse af SIM-kort

Du kan låse og oplåse alle de SIM-kort, du anvender på enheden, med en pinkode. Når et SIM-kort er låst, beskyttes det abonnement, der er tilknyttet kortet, mod misbrug, og derfor skal du indtaste en pinkode, hver gang du tænder enheden.

Hvis du indtaster pinkoden forkert for mange gange, blokeres dit SIM-kort. Du skal i så fald indtaste PUK-koden (Personal Unblocking Key) og en ny pinkode. Pinkoden og PUK-koden leveres af netværksoperatøren.

Sådan konfigurerer du en SIM-kortlås

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Avanceret > SIM-kortlås.
  2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
  3. Tap på kontakten Lås SIM-kort for at aktivere.
  4. Indtast pinkoden til SIM-kortet, og tap på OK. SIM-kortlåsen er nu aktiveret, og du bliver bedt om at indtaste pinkoden, hver gang du genstarter enheden.

Sådan ændrer du pinkoden til SIM-kortet

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Avanceret > SIM-kortlås.
  2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
  3. Tap på Skift pinkode til SIM-kort.
  4. Indtast den gamle pinkode til SIM-kortet, og tap på OK.
  5. Indtast den nye pinkode til SIM-kortet, og tap på OK.
  6. Indtast den nye pinkode til SIM-kortet igen, og tap på OK.

Sådan låses et blokeret SIM-kort op ved hjælp af PUK-koden

1. Indtast PUK-koden, og tap på (Ikon for Udført).
  2. Indtast en ny pinkode, og tap på (Ikon for Udført).
  3. Indtast den nye pinkode igen, og tap på (Ikon for Udført).

Bemærk!

Hvis du indtaster en forkert PUK-kode for mange gange, skal du kontakte netværksoperatøren for at få et nyt SIM-kort.