Sådan deler du din mobildataforbindelse

Du kan dele din mobildataforbindelse med andre enheder på flere måder.

• Bærbart hotspot: Del din mobildataforbindelse med op til 10 andre enheder på samme tid via Wi-Fi.
    • Bærbart One touch-hotspot: Lad enhederne berøre hinanden for at gå i gang med at dele din mobilforbindelse via Wi-Fi.
    • Netdeling via USB: Del din mobildataforbindelse med en enkelt computer ved hjælp af et USB-kabel.
    • Netdeling via Bluetooth: Del din mobildataforbindelse med op til fire andre enheder via Bluetooth.

Sådan deler du din dataforbindelse ved hjælp af et USB-kabel

1. Slut enheden til en computer vha. USB-kablet.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og netdeling.
    3. Tap på kontakten Netdeling via USB, og tap derefter på OK, hvis du bliver bedt om det. (Ikon for USB-deling) vises på statuslinjen, når der er oprettet forbindelse.
    4. Tap på kontakten Netdeling via USB, eller tag USB-kablet ud for at holde op med at dele dataforbindelsen.

Bemærk!

Du kan ikke dele din enheds dataforbindelse og SD-kort via et USB-kabel på samme tid.

Sådan deler du din mobilforbindelse ved bærbart One touch-hotspot

1. Sørg for, at NFC-funktionen er slået til på begge enheder, og at begge skærme er aktive.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og netdeling.
    3. Tap på Bærbart One touch-hotspot.
    4. Hold enhederne mod hinanden, så NFC-registreringsområdet på begge enheder rører ved hinanden, og tap derefter på OPRET FORBINDELSE.

Bemærk!

Denne funktion fungerer kun sammen med enheder, der også understøtter NFC Wi-Fi-internetdeling.

Sådan deler du din mobildataforbindelse med en anden Bluetooth-enhed

1. Kontrollér, at din enhed og den anden Bluetooth-enhed er parret med hinanden, og at mobildatatrafik er aktiveret på din enhed.
    2. Din enhed: Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og netdeling. Tap på kontakten Netdeling via Bluetooth for at aktivere funktionen.
    3. Bluetooth-enhed: Konfigurer enheden, så den får sin netværksforbindelse ved hjælp af Bluetooth. Hvis enheden er en computer, henvises der til de relevante instruktioner for fuldførelse af opsætningen. Hvis enheden kører Android-operativsystemet, skal du tappe på indstillingsikonet ud for navnet på den enhed, den er parret med, under Indstillinger > Enhedsforbindelse > Tidligere tilsluttede enheder og derefter tappe på kontakten Internetadgang.
    4. Din enhed: Vent, indtil (Ikon for Bluetooth-internetdeling) og (Ikon for Bluetooth-internetdeling) vises på statuslinjen. Når disse ikoner vises, er opsætningen færdig.
    5. Tap på kontakten Netdeling via Bluetooth igen for at slå funktionen fra.

Bemærk!

Funktionen Netdeling via Bluetooth slås fra, hver gang du slukker for enheden eller slår Bluetooth-funktionen fra.

Sådan bruger du din enhed som et bærbart hotspot

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og netdeling.
    2. Tap på Bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    3. Indtast oplysningerne om Netværksnavn.
    4. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast eventuelt en adgangskode.
    5. Tap på GEM.
    6. Tap på kontakten øverst på listen for at aktivere funktionen.
    7. Hvis du bliver bedt om det, skal du tappe på OK for at bekræfte. (Ikon for internetdeling) vises på statuslinjen, når det bærbare hotspot er aktivt.
    8. Hvis du ikke længere vil dele dataforbindelsen via Wi-Fi, skal du tappe på Bærbart hotspot-kontakten for at deaktivere funktionen.

Sådan omdøber eller sikrer du dit bærbare hotspot

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Hotspot og netdeling.
    2. Tap på Bærbart hotspot > Konfigurer hotspot.
    3. Indtast oplysninger om Netværksnavn.
    4. Tap på feltet Sikkerhed for at vælge en sikkerhedstype. Indtast eventuelt en adgangskode.
    5. Tap på GEM.