Konfiguration af e-mail

Brug enhedens e-mailprogram til at sende og modtage e-mails via dine e-mailkonti. Du kan have én e-mailkonto eller bruge flere samtidig, herunder din virksomheds Microsoft Exchange ActiveSync-konti.

Sådan konfigurerer du en e-mailkonto

1. Søg efter og tap på (Ikon for E-mail).
  2. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre konfigurationen.

Bemærk!

I forbindelse med nogle e-mailtjenester skal du muligvis kontakte udbyderen af e-mailtjenesten for at få oplysninger om de detaljerede indstillinger for e-mailkontoen.

Sådan tilføjer du en ekstra e-mailkonto

1. Søg efter og tap på (Ikon for E-mail).
  2. Tap på (Ikon for Indstillinger), og tap derefter på Indstillinger > Tilføj konto.
  3. Følg vejledningen på skærmen. Hvis indstillingerne for e-mailkontoen ikke kan hentes automatisk, skal du fuldføre opsætningen manuelt.
  4. Tap på Næste, når du er færdig.