Skærmbeskyttelse

Bemærk!

Før du bruger din enhed, skal du fjerne alle beskyttelsesfilm for at opnå fuld funktionalitet.

Skærmdæksler og skærmbeskyttelser kan hjælpe dig med at beskytte din enhed mod skader. Vi anbefaler, at du kun anvender de skærmdæksler, der er beregnet til din Xperia-enhed. Hvis du bruger en tredjeparts skærmbeskyttelse, kan det medføre, at din enhed ikke fungerer, som den skal, idet sensorer, objektiver, højttalere eller mikrofoner kan tildækkes, og garantien kan bortfalde.