Sådan modtager du opkald

Hvis du modtager et indgående opkald, når din enhed er i slumretilstand, eller skærmen er låst, åbnes telefonprogrammet i fuldskærmsformat. På Dual SIM-enheder angiver skærmens baggrundsfarve, hvilket SIM-kort opkaldet er til. Baggrundsfarven kan ændres i Opkaldsindstillinger.

Hvis du modtager et indgående opkald, når skærmen er aktiv, vises det indgående opkald som en besked øverst på den skærm, der er åben. I forbindelse med Dual SIM-enheder angiver SIM1 eller SIM2, hvilket SIM-kort opkaldet er til. Når du modtager beskeden, kan du vælge at besvare opkaldet og åbne telefonprogramskærmen eller afvise opkaldet og forblive på den åbne skærm.

Sådan besvarer du et opkald, når skærmen er inaktiv

• Når du modtager et opkald, skal du stryge (Ikon for Indgående opkald) opad.

Sådan besvarer du et opkald, når skærmen er aktiv

• Når du modtager et opkald, skal du tappe på SVAR i varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen.

Tip!

I stedet for at besvare opkaldet kan du gå til hovedskærmen for telefonprogrammet ved at tappe på vinduet med varselsbeskeden. Når du bruger denne metode, får du flere indstillinger til at håndtere opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse.

Sådan afviser du et opkald, når skærmen er inaktiv

• Stryg (Ikon for Indgående opkald) nedad, når der modtages et opkald.

Sådan afviser du et opkald, når skærmen er aktiv

• Når du modtager et opkald, skal du tappe på AFVIS i varselsbeskeden, der vises øverst på skærmen.

Tip!

I stedet for at afvise opkaldet kan du gå til hovedskærmen for telefonprogrammet ved at tappe på vinduet med varselsbeskeden. Derved får du flere indstillinger til håndtering af opkaldet. Du kan f.eks. beslutte at afvise opkaldet med en meddelelse.

Sådan slår du ringetonen fra for indgående opkald

• Tryk på volumentasten, når du modtager opkaldet.

Sådan afviser du et opkald med en sms

Du kan afvise et opkald med en sms, der automatisk sendes til den, der ringer op, og som gemmes under samtalen med kontakten i Meddelelser.

Du kan vælge mellem adskillige forudindstillede meddelelser tilgængelige på enheden, eller du kan oprette en ny meddelelse. Du kan også oprette dine egne, personlige meddelelser ved at redigere de forudindstillede meddelelser.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er inaktiv

1. Når du modtager et indgående opkald, skal du trække (Ikon for Afvis med svar) til midten af skærmen.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du et opkald med en sms, når skærmen er aktiv

1. Når du får et indgående opkald, skal du tappe på varselsbeskeden der, hvor telefonnummeret eller navnet på kontakten vises.
    2. Træk (Ikon for Afvis med svar) til midten af skærmen.
    3. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan afviser du et andet opkald med en sms

1. Når du hører gentagne bip efter hinanden under et opkald, skal du trække (Ikon for Afvis med svar) til midten af skærmen.
    2. Vælg en forudindstillet meddelelse, eller tap på Skriv ny meddelelse.

Sådan redigerer du den sms, der bruges til at afvise et opkald

1. Søg efter og tap på (Ikon for Telefon).
    2. Tap på (Ikon for Menu) > Indstillinger.
    3. Dual SIM-brugere skal tappe på Opkaldskonti og vælge et SIM-kort. Enkelt SIM-brugere skal tappe på Opkald.
    4. Tap på Afvis opkald med meddelelse.
    5. Tap på den meddelelse, som du vil redigere, og foretag derefter de nødvendige ændringer.
    6. Tap på OK.