Sådan sikrer du dig, at din enhed er beskyttet

Din enhed indeholder sikkerhedsindstillinger, som stærkt anbefales, i tilfælde af at du mister din enhed, eller den bliver stjålet.

Bemærk!

Når du bruger en sikkerhedsindstilling til at beskytte din enhed, er det meget vigtigt, at du husker de detaljer, der angives under opsætningen.

Skærmlås

Indstil en sikker skærmlås på enheden ved hjælp af en pinkode, en adgangskode, et mønster eller et fingeraftryk for at forhindre, at andre bruger din enhed uden din tilladelse. Når skærmlåsen er indstillet, kan skærmen ikke låses op, og indholdet kan ikke slettes via en Ryd alle data (gendan fabriksindstillinger) uden at angive oplysningerne til skærmlåsen.

Tip!

Hvis du tilføjer dine kontaktoplysninger på skærmlåsen, f.eks. din e-mailadresse, kan disse oplysninger anvendes til at få enheden tilbage, hvis du mister den.

Google-konto

Tilføj en Google-konto, så du kan anvende tjenesten Find min enhed. I visse situationer skal du måske også identificere dig selv af sikkerhedsmæssige årsager, når du bruger din Google-konto.

Find min enhed

Brug tjenesten Find min enhed til at finde enheden, låse den, låse den op eller slette indholdet på den fra en fjernplacering, hvis du mister din enhed. Når du er logget på din Google-konto, er Find min enhed som standard slået til.

SIM-kortlås

Lås dine SIM-kort med en pinkode for at beskytte dit abonnement mod misbrug. Pinkoden skal angives, hver gang du genstarter enheden.

IMEI-nummer

Gem en kopi af IMEI-nummeret. Hvis enheden bliver stjålet, kan nogle netværksudbydere bruge dette nummer til at spærre for enhedens adgang til netværket i dit land eller din region.

Tip!

Dual SIM-enheder har to IMEI-numre.

Backup

Tag backup af indholdet på din enhed for det tilfælde, at enheden bliver beskadiget, eller du mister den, eller den bliver stjålet. Se Sådan tager du backup af indhold og gendanner det.