Sådan lytter du til musik

Brug programmet Musik til at lytte til din favoritmusik.

Oversigt over musikafspiller

Image showing where each function is located in the music player menu

1 Minimer hele skærmafspilleren
2 Søg i alle sange, der er gemt på enheden
3 Se afspilningskøen
4 Få vist menuindstillinger
5 Albumcover (hvis det findes)
6 Tilføj eller fjern en sang som favorit
7 Forløbet tid for den aktuelle sang
8 Føj en sang til en afspilningsliste
9 Statusindikator – træk eller tap på linjen for at spole hurtigt frem eller tilbage
10 Varighed af den aktuelle sang
11 Gentag den aktuelle sang eller alle sange i afspilningskøen
12 Tap for at gå til den næste sang. Berør og hold nede for at spole hurtigt frem i den aktuelle sang
13 Afspil en sang, eller sæt den på pause
14 Tap for at gå til den forrige sang. Berør og hold nede for at spole tilbage i den aktuelle sang
15 Bland sange i afspilningskøen

Startskærm for Musik

Image showing where each function is located on the Music home screen

1 Tap på (Ikon for Indstillinger) for at åbne menuen Musik
2 Rul op eller ned for at få vist indhold
3 Tap for at starte afspilning af en sang i afspilningskøen
4 Afspil alle sange i blandet tilstand
5 Gå til skærmen for musikafspilleren

Sådan afspiller du en sang med programmet Musik

1. Søg efter og tap på (Ikon for Musik).
  2. Tap på (Ikon for Indstillinger).
  3. Vælg en musikkategori.
  4. Tap på en sang for at afspille den.

Bemærk!

Du kan måske ikke afspille ophavsretligt beskyttede elementer. Sørg for, at du har de nødvendige rettigheder til det indhold, du vil bruge.

Sådan redigerer du musikoplysninger og henter albumcovers

1. Tap på albumcoveret i musikafspillerskærmen, mens en sang afspilles i musikprogrammet, og tap derefter på Rediger musikoplysninger.
  2. Rediger oplysningerne efter behov.
  3. Hvis du vil angive eller hente albumcover, skal du tappe på (Ikon for Rediger) og derefter vælge en indstilling.
  4. Tap på GEM, når du er færdig.

Tip!

Du kan også angive, at albumcover skal hentes automatisk, under Indstillinger i menuen Musikoplysninger.

Sådan justerer du lydstyrken

• Tryk volumentasten op eller ned.

Tip!

Du kan også justere Dynamisk vibrering, når du lytter til musik. Du kan finde flere oplysninger under Dynamisk vibrering .

Sådan minimerer du Musik-programmet

• Tap på (Ikon for Startside), når en sang afspilles, for at gå til Startskærm. Musik-programmet fortsætter med at køre i baggrunden.

Sådan åbner du programmet Musik, når det afspilles i baggrunden

• Træk statuslinjen nedad, og tap på musikbeskeden mens en sang afspilles i baggrunden.
  • Du kan også søge efter og tappe på (Ikon for Musik).