Sprogindstillinger

Du kan vælge et standardsprog for din enhed og ændre det igen senere. Du kan også ændre det skrivesprog, der bruges ved tekstindtastning.

Sådan skifter du sprog

1. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Sprog og indtastning > Sprog.
  2. Hvis du vil skifte sprog, skal du trække og slippe det ønskede sprog til toppen af listen. Hvis det ønskede sprog ikke vises i øjeblikket, skal du tappe på (Ikon for Tilføj) for at tilføje det.

Bemærk!

Hvis du vælger det forkerte sprog og ikke kan læse menuteksterne, kan du søge efter og tappe på (Ikon for Indstillinger) > (Ikon for Systemmenu). Vælg derefter teksten ud for (Ikon for Tastatur), og vælg det første punkt i den menu, der åbnes. Du kan derefter vælge det ønskede sprog.