Overførsel af programmer fra Google Play

Google Play er Googles officielle onlinebutik, hvor du kan hente programmer, spil, musik, film og bøger. Her findes både gratis programmer og programmer, du kan købe. Inden du begynder at hente indhold fra Google Play, skal du sørge for, at du har en fungerende internetforbindelse, helst via Wi-Fi for at reducere udgifterne til datatrafik. Du kan finde flere oplysninger under Opdatering af din enhed.

Bemærk!

Du skal have en Google-konto for at kunne anvende Google Play. Google Play er muligvis ikke tilgængelig i alle lande eller områder.

Sådan henter du et program fra Google Play

1. Søg efter og tap på (Ikon for Play Store).
  2. Søg efter et element, du vil hente, ved at gennemse kategorierne eller vha. søgefunktionen.
  3. Tap på elementet for at få vist oplysninger om det. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre installationen.

Bemærk!

Til nogle programmer kræves der adgang til data, indstillinger og forskellige funktioner på enheden, for at de kan fungere korrekt. Du skal kun installere og give tilladelser til programmer, du har tillid til.

Tip!

Du kan se de tilladelser, der er givet til et hentet program, ved at tappe på programmet under Indstillinger > Apps og underretninger.