Baggrund

Din enhed leveres med en standardbaggrund, men du kan tilpasse startskærmen og låseskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder med forskellige farver og mønstre.

Du kan bruge et baggrundsbillede uden at ændre andre elementer på din startskærm og låseskærm. Dynamiske baggrundsbilleder føjer visuelle effekter til dine interaktioner med berøringsskærmen, så skærmen kan ændre sig dynamisk.

Sådan skifter du baggrundsbillede

1. Berør og hold nede på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
  2. Tap på Baggrund.
  3. Du kan angive samme baggrundsbillede for låse- og startskærmene ved at vælge baggrundsbilledet og tappe på ANVEND. Hvis du vil angive forskellige baggrundsbilleder, skal du først tappe på eksempelvisningen af låse- eller startskærmen. Vælg et baggrundsbillede til den pågældende skærm, og tap på VÆLG > ANVEND.

Tip!

Du kan også anvende et foto som baggrundsbillede. Tap på Fotos i stedet for at vælge et baggrundsbillede blandt de viste muligheder. Vælg et foto, og tap på VÆLG > ANVEND.