Samling – Enkelt SIM

Enheden understøtter kun nano-SIM-kort. Enheder med ét SIM-kort giver dig mulighed for at bruge ét SIM-kort og ét hukommelseskort.

SIM- og hukommelseskortene skal sættes i forskellige steder i bakken til nano-SIM-kortet og hukommelseskortet. Pas på ikke at forveksle de to åbninger.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du kontrollerer, om enheden er en Enkelt SIM- eller Dual SIM-enhed, under Sådan finder du IMEI-nummeret eller -numrene på din enhed.

Bemærk!

Hvis du vil forhindre tab af data, skal du sørge for at slukke enheden eller fjerne hukommelseskortet, før du tager holderen ud for at fjerne nano-SIM-kortet eller hukommelseskortet fra enheden.

Sådan isætter du et nano-SIM-kort og et hukommelseskort

Diagram of inserting either two SIM cards or a SIM card and a memory card

Bemærk!

Du må ikke klippe i dit SIM-kort, da det kan beskadige din enhed.

1. Træk bakken til SIM-kortet ud.
  2. Anbring SIM-kortet korrekt i bakken til SIM-kort.
  3. Anbring hukommelseskortet korrekt i bakken i den rigtige retning.
  4. Skub forsigtigt bakken tilbage i åbningen, indtil den sidder korrekt.