Menu på startskærm for Album

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget ved brug af specialeffekter. Fra programmet Album kan du også føje geotags til fotos, udføre grundlæggende redigering og anvende metoder som f.eks. Bluetooth-teknologi og e-mail til at dele indhold.

Image showing where each function is located on the Album home screen

1 Gå tilbage til startskærmen i programmet Album for at se alt indhold
2 Vis alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera
3 Få vist alle fotos og videoer, der er gemt på enheden i forskellige mapper
4 Få vist alle videoer, der er gemt på din enhed
5 Få vist dine fotos på et kort eller i globusvisning
6 Få vist dine favoritfotos og -videoer
7 Få vist fotos og videoer, som du har skjult fra visning
8 Tag backup af fotos og videoer til Amazon Prime Photos
9 Start 3D-skaber for at oprette 3D-scanninger med din enhed
10 Start Movie Creator for at se korte film af dine fotos
11 Åbn indstillingsmenuen for programmet Album
12 Åbn internetsupport

Sådan får du vist fotos fra onlinetjenester i Album

1. Søg efter og tap på Album, og tap derefter på (Ikon for Indstillinger).
  2. Tap på Backup, følg derefter vejledningen på skærmen for at komme i gang. Alle tilgængelige onlinefotos eller -videoer, som du har overført til tjenesten, vises.
  3. Tap på et foto eller en video, du vil se. Tap på (Ikon for Afspil), hvis du bliver bedt om det.
  4. Stryg til venstre for at få vist næste foto eller video. Stryg til højre for at få vist forrige foto eller video.