Synkronisering med Microsoft Exchange ActiveSync

Hvis din virksomhed bruger en Microsoft Exchange ActiveSync-konto, kan du få adgang til virksomhedens mails, kalenderaftaler og kontakter direkte fra din enhed. Efter installation kan du finde dine oplysninger i E-mail -, Kalender - og Kontaktpersoner -programmerne.

Hvis du har oprettet en Microsoft EAS-konto (Exchange ActiveSync) på din Xperia-enhed, begrænser EAS-sikkerhedsindstillingerne måske typen af skærmlås, så du kun kan bruge en pinkode eller adgangskode. Dette forekommer, når din netværksadministrator angiver en bestemt type låseskærm for alle EAS-konti af hensyn til sikkerheden i firmaet. Kontakt netværksadministratoren i dit firma eller din organisation for at finde ud af, hvilke politikker om netværkssikkerhed der gælder for mobilenheder.

Sådan konfigurerer du en EAS-konto til synkronisering

1. Tap på Indstillinger > Konti > Tilføj konto > Exchange ActiveSync.
    2. Angiv virksomhedens mailadresse og adgangskode.
    3. Tap på NÆSTE. Hvis der sker en fejl, skal du indtaste domæne- og serveroplysningerne til din konto manuelt og derefter tappe på NÆSTE.
    4. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre opsætningen.
    5. Tap på Vis flere synkroniseringsindstillinger for at vælge en synkroniseringsmetode, et synkroniseringsinterval og de data, du vil synkronisere med enheden.
    6. Tap på NÆSTE, og vælg derefter, hvordan du vil have besked, når du har fået ny mail.
    7. Tap på NÆSTE, skriv et navn til firmakontoen, og tap derefter på Afslut opsætning.
    8. Hvis du bliver bedt om det, skal du aktivere enhedsadministratoren for at give virksomhedsserveren tilladelse til at oprette sikkerhedsregler på din enhed, f.eks. deaktivering af stemmeoptagelse og brug af lagerkryptering.

Sådan fjerner du en EAS-konto

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Konti.
    2. Vælg den EAS-konto, som du vil fjerne.
    3. Tap på Fjern konto.
    4. Tap på Fjern konto igen for at bekræfte.