Sådan starter du enheden for første gang

Det anbefales, at du oplader batteriet i mindst 30 minutter, før du starter din enhed første gang. Du kan stadig anvende din enhed, mens den oplader. Du kan finde flere oplysninger om opladning under Charging your device.

Første gang du starter enheden, kan du gå til opsætningsvejledningen for at hjælp til at konfigurere de grundlæggende indstillinger, gøre din enhed personlig og logge på dine konti, f.eks. en Google™-konto.

Sådan tænder du din enhed

Det anbefales, at batteriet oplades i mindst 30 minutter, inden du tænder enheden første gang. Hvis du bruger opladning med ledning, er det vigtigt, at du bruger USB Type-C™-kablet (medfølger), da andre typer USB-kabler kan beskadige din enhed.

1. Tryk længe på til/fra-tasten, indtil enheden vibrerer.
    2. Indtast pinkoden til dit SIM-kort, hvis du bliver bedt om det, og tap derefter på Accept icon.
    3. Vent et øjeblik, mens enheden starter.

Du fik oprindeligt pinkoden til SIM-kortet fra netværksoperatøren, men du kan ændre den senere i menuen Indstillinger. Tap på Delete text icon for at rette eventuelle fejl under indtastning af pinkoden til SIM-kortet.

Sådan slukker du enheden

1. Tryk længe på til/fra-tasten, indtil menuen Indstillinger vises.
    2. Tap på Sluk i menuen Indstillinger.

Det kan tage noget tid, før enheden slukker.