Læsning og afsendelse af beskeder

I appen Meddelelser vises dine meddelelser som samtaler, hvilket betyder, at alle meddelelser til eller fra en bestemt person er grupperet sammen.

Antallet af tegn, som du kan sende i en enkelt besked, varierer afhængigt af operatøren og det anvendte sprog. Maksimumstørrelsen for en mms, som omfatter mediefilernes størrelse, afhænger også af operatøren. Kontakt din netværksoperatør for at få flere oplysninger.

Oversigt over meddelelser

Messaging overview

1 Gå tilbage til listen over samtaler
    2 Ring op til meddelelsens afsender
    3 Få vist flere indstillinger
    4 Sendte og modtagne meddelelser
    5 Send en fuldført meddelelse
    6 Tilføj vedhæftede filer

Sådan opretter og sender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Messages icon.
    2. Tap på New message icon.
    3. Indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, kan du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    4. Hvis du vil sende en gruppemeddelelse, skal du tappe på Add recipient icon for at tilføje flere modtagere.
    5. Indtast meddelelsesteksten. Hvis du vil tilføje en vedhæftet fil, skal du tappe på Add icon og vælge den relevante indstilling for vedhæftede filer.
    6. Tap på Send message icon for at sende meddelelsen. Dual SIM-brugere skal trykke længe på Send message icon og derefter vælge det SIM-kort, du vil bruge.

Hvis du afslutter en meddelelse, inden du har sendt den, gemmes den som en kladde. Samtalen bliver tagget med ordet Kladde .

Sådan læser du en modtaget besked

1. Søg efter og tap på Messages icon.
    2. Tap på den ønskede samtale.
    3. Tap på den, hvis meddelelsen endnu ikke er hentet.

Alle modtagne beskeder gemmes som standard i enhedens hukommelse.

Sådan besvarer du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Messages icon.
    2. Tap på samtalen med meddelelsen.
    3. Indtast dit svar, og tap på Send message icon. Dual SIM-brugere skal trykke længe på Send message icon og derefter vælge det SIM-kort, du vil bruge.

Sådan videresender du en meddelelse

1. Søg efter og tap på Messages icon.
    2. Tap på den samtale, der indeholder den ønskede meddelelse.
    3. Berør og hold nede på den ønskede meddelelse, og tap derefter på Forwarding message icon.
    4. Vælg en kontakt, du har brugt for nylig, på listen, eller tap på Ny besked, indtast modtagerens navn eller telefonnummer, og vælg derefter blandt de forslag, der vises. Hvis modtageren ikke står på listen som en kontakt, skal du indtaste modtagerens nummer manuelt.
    5. Rediger evt. meddelelsen, og tap derefter på Send message icon. Dual SIM-brugere skal trykke længe på Send message icon og derefter vælge det SIM-kort, du vil bruge.

Sådan gemmer du en fil vedhæftet i en modtaget meddelelse

1. Søg efter og tap på Messages icon.
    2. Tap på meddelelsen, hvis den ikke er blevet hentet endnu.
    3. Berør og hold nede på den besked, som du vil gemme, vælg derefter den ønskede indstilling.