Beskeder

Beskeder informerer dig om hændelser, f.eks. nye meddelelser og kalenderbeskeder, samt igangværende aktiviteter, f.eks. filhentninger. Beskeder vises følgende steder:
    • Statuslinjen
    • Meddelelsespanelet
    • Låseskærmen
    • Appikonet

Sådan åbner og lukker du meddelelsespanelet

Sådan åbner eller lukker du meddelelsespanelet

1. Du kan åbne meddelelsespanelet ved at trække statuslinjen nedad eller bare tappe to gange.
    2. Hvis du vil lukke meddelelsespanelet, skal du trække panelet opad.

Når du har åbnet meddelelsespanelet, kan du åbne panelet med hurtige indstillinger ved at trække statuslinjen nedad igen.

Sådan reagerer du på en besked i meddelelsespanelet

• Tap på beskeden.

Du kan besvare chat- eller mailbeskeder direkte i meddelelsespanelet.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Stryg beskeden til venstre eller højre.

Det er ikke alle beskeder, der kan afvises.

Hvis du vil udskyde en besked, skal du trække beskeden langsomt til siden og tappe på Snooze icon. Beskeder kan udskydes i 15 eller 30 minutter eller i 1 eller 2 timer.

Sådan udvider du en meddelelse i meddelelsespanelet

• Tap på More options icon for at udvide og se flere oplysninger om beskeden uden at åbne appen.

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Sådan rydder du alle beskeder i meddelelsespanelet

• Tap på Ryd alt.

Hvis der er en lang liste over beskeder, skal du rulle ned for at søge efter knappen Ryd alt .

Sådan reagerer du på en besked på låseskærmen

• Dobbelttap på beskeden.

Sådan afviser du en besked fra låseskærmen

• Stryg beskeden til venstre eller højre.

Sådan udvider du en besked på låseskærmen

• Træk beskeden nedad.

Det er ikke alle beskeder, der kan udvides.

Indstillinger for visning af beskeder på låseskærmen

Vis slet ingen underretninger
    Du får ikke vist nogen beskeder på låseskærmen.
    Vis alt indhold i underretninger
    Få vist alle beskeder på låseskærmen. Når denne indstilling er slået til, skal du huske, at alt indhold, herunder indhold i indgående mails og chatbeskeder, er synligt på låseskærmen, medmindre du angiver de relevante apps som Skjul følsomt indhold i indstillingsmenuen Apps og underretninger .
    Skjul følsomt indhold
    Du skal have en pinkode, en adgangskode eller et mønster konfigureret som låseskærm, før denne indstilling er tilgængelig. Ny underretning vises på låseskærmen, når du modtager følsomme beskeder. Du får f.eks. vist en besked for en indgående mail eller chatbesked, men indholdet vises ikke på låseskærmen.

Sådan vælger du de beskeder, der skal vises på låseskærmen

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Konfigurer underretninger.
    2. Tap på Vis beskeder.
    3. Vælg en indstilling.

Du kan bevare beskeder på låseskærmen, indtil du stryger for at afvise dem. Aktivér denne funktion ved at tappe på skyderen for Behold meddelelser under Konfigurer underretninger .

Sådan indstiller du beskedniveauet for en app

Tillad underretningsprik Vis beskedprikker.
    Tillad afbrydelser Tillad alle beskeder fra den valgte app.
    Vis beskeder Vis eller skjul alt beskedindhold på låseskærmen.
    Afbryder kun prioritet Modtag beskeder fra denne app, også selvom Forstyr ikke er angivet til Til.

Du kan angive beskedkanaler for at kategorisere beskedniveauer. Tryk længe på en besked for at ændre beskedkategorierne.

Sådan angiver du beskedniveauet for en app

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger.
    2. Vælg den ønskede app, og tap derefter på Underretninger.
    3. Tap på skyderne for at justere meddelelsesindstillingerne efter behov.

Beskedindikator

Beskedindikatoren fortæller dig om batteristatus og andre hændelser. Et blinkende hvidt lys betyder f.eks., at der er en ny meddelelse eller et ubesvaret opkald. Beskedindikatoren er som standard aktiveret, men kan deaktiveres manuelt.

Besked-LED

Når beskedindikatoren er deaktiveret, lyser den kun, når der er en advarsel om batteristatus, f.eks. når batteriniveauet er under 15 %.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du beskedindikatoren

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Apps og underretninger > Konfigurer underretninger.
    2. Tap på skyderen ud for Brug LED-lyset til at vise indgående beskeder for at aktivere eller deaktivere funktionen.