Navigation mellem apps

Du kan navigere mellem apps ved hjælp af navigeringstasterne og vinduet med de senest anvendte apps, hvor du nemt kan skifte mellem alle de apps, du har brugt for nylig. Navigationstasterne er tilbage-tasten, starttasten og tasten for seneste apps. Du kan også åbne to programmer på skærmen på én gang ved hjælp af opdelt skærm, hvis programmet understøtter funktionen til flere vinduer. Nogle apps lukkes, når du trykker på tasten Start Home icon for at afslutte, mens andre sættes på pause eller fortsat kører i baggrunden. Hvis en app er sat på pause eller kører i baggrunden, kan du fortsætte, hvor du slap, næste gang du åbner appen.

Overblik over navigation mellem apps

Vindue med de senest anvendte apps og skærmen med små apps

1 Ryd alle – Luk alle de senest anvendte programmer
    2 Vinduet med de senest brugte apps – Åbn en app, du har brugt for nylig
    3 Tasten Seneste apps – Åbn vinduet med de senest anvendte apps og linjen Favoritter
    4 Tasten Start – Afslut en app, og vend tilbage til startskærmen
    5 Tilbage-tast – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Sådan åbner du vinduet med seneste anvendte programmer

• Tryk på Recent apps icon .

Sådan skifter du hurtigt mellem dine senest anvendte apps

• Tryk hurtigt på Recent apps icon to gange.

Sådan lukker du alle de senest anvendte apps

• Tryk på Recent apps icon, og tap derefter på Ryd alt.

Sådan åbner du en menu i en app

• Mens du bruger en app, skal du tappe på Menu icon eller Options icon.

Ikke alle menuer er tilgængelige i alle programmer.

Tilstand for opdelt skærm

I tilstanden for opdelt skærm kan du se to programmer samtidig, hvis du f.eks. vil se din mailindbakke og en webbrowser på samme tid.

Split screen

1 Program 1
    2 Linje for opdelt skærm – Træk for at ændre størrelsen på vinduer
    3 Program 2
    4 Tast for opdelt skærm – Vælg en app, du har brugt for nylig
    5 Starttast – Gå tilbage til startskærmen
    6 Tasten Tilbage – Gå tilbage til den forrige skærm i en app, eller luk appen

Ikke alle programmer understøtter tilstanden for opdelt skærm.

Sådan bruger du tilstanden for opdelt skærm

1. Kontrollér, at de to apps, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, er åbne og kører i baggrunden.
    2. Åbn den app, som du vil bruge i tilstanden for opdelt skærm, og hold derefter nede på Recent apps icon. Appen tildeles den første del af den opdelte skærm.
    3. Vælg det andet ønskede program på listen over miniaturer.
    4. Hvis du vil ændre størrelsen på vinduerne på den opdelte skærm, skal du trække i linjen for den opdelte skærm i midten.
    5. Hvis du vil afslutte tilstanden for opdelt skærm, skal du holde nede på Split screen icon, mens vinduerne på den opdelte skærm vises.

Tilstand for betjening med én hånd

Aktivér tilstanden for betjening med én hånd for at reducere visningsstørrelsen, så du nemmere kan skrive med én hånd. Du kan justere visningsstørrelsen efter behov.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du betjening med én hånd

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Enhåndstilstand.
    2. Tap på skyderen under Enhåndstilstand for at aktivere eller deaktivere funktionen.
    3. Du kan gøre skærmen mindre ved at stryge hen over navigationslinjen.
    4. Du kan afslutte Enhåndstilstand ved at stryge hen over skærmen eller ved at tappe på et tomt område på skærmen.

Sådan justerer du skærmens position

1. Hvis du vil flytte skærmen til venstre eller højre side, skal du tappe på henholdsvis Left arrow icon eller Right arrow icon.
    2. Hvis du vil flytte skærmen opad eller nedad, skal du trække i de vandrette streger på kanten af den ændrede skærm.
    3. Hvis du vil ændre størrelsen på skærmen, skal du trække i Resize screen icon på kanten af den ændrede skærm.