Genstande i bevægelse

Når du tager billeder eller optager videoer af genstande i bevægelse, er timingen vigtig for at få et godt resultat.

Billedforslag tager automatisk billeder i det øjeblik, en genstand kommer ind i kameraet ramme, før du trykker på en knap. Objektsporing kan automatisk spore en genstand i bevægelse.

Brug funktionen Billedsekv. med kameratast til at finde det bedste foto i en billedsekvens.

Når du optager videoer, kan du bruge SteadyShot™ til at kompensere for kameraets bevægelser og holde kameraet stille.

Optagelse af genstande i bevægelse

• Du skal ikke forsøge at følge genstanden. Du skal i stedet finde en position, hvor genstanden skal passere forbi foran dig.
    • Overvej at ændre eksponeringen til en hurtigere lukkerhastighed eller en højere ISO-værdi for at fryse bevægelsen.

Sådan forudsiger du et foto

1. Tap på Settings icon, når du bruger hovedkameraet.
    2. Tap på Billedforslag > Auto.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    4. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et foto.
    5. Tap på miniaturen for at se resultatet. Der gemmes 2-4 fotos afhængigt af motivets bevægelse. Billedforslag kan også registrere uventede smil.
    6. Tap på VÆLG DEN BEDSTE for at gemme et eller flere fotos.

Denne indstilling er kun tilgængelig, når der tages fotos med hovedkameraet.

Predictive capture

Sådan sporer du et motiv

1. Tap på Settings icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på skyderen for Objektsporing for at aktivere funktionen.
    3. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    4. Vælg et motiv, som du vil spore, ved at berøre det i søgeren.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.

Sådan optager du en billedsekvens

1. Tap på Settings icon, når du bruger kameraet.
    2. Træk i listen for at se flere indstillinger.
    3. Tap på skyderen for Billedsekv. med kameratast for at aktivere funktionen.
    4. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    5. Tryk længe på kameratasten eller lukkerknappen for at tage en billedsekvens. Antallet af billeder, der er taget, vises midt i søgeren.
    6. Slip kameratasten eller lukkerknappen for at afslutte billedsekvensen Alle fotos gemmes
    7. Tap på miniaturen for at se resultatet, og tap derefter på Burst shot icon.
    8. Rul gennem de billeder, der er taget, vælg det eller de fotos, du vil gemme, og tap derefter på Gem.

Denne indstilling er som standard aktiveret for lukkerknappen. Tryk længe på lukkerknappen for at tage en billedsekvens.

Sådan optager du en video med en rolig hånd

1. Stryg på skærmen for at vælge Record video icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Settings icon.
    3. Træk i listen for at se flere indstillinger.
    4. Tap på SteadyShot™.
    5. Vælg Intelligent aktiv for at kompensere for alle kamerabevægelser eller Standard for kun at kompensere for kamerabevægelser med høj frekvens.
    6. Luk indstillingsmenuen. Indstillingen gemmes.
    7. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video.