Baggrund og temaer

Din enhed leveres med en standardbaggrund, men du kan tilpasse startskærmen og låseskærmen til din egen stil ved hjælp af baggrundsbilleder og temaer med forskellige farver og mønstre.

Du kan bruge et baggrundsbillede uden at ændre andre elementer på din startskærm og låseskærm. Live baggrundsbilleder føjer visuelle effekter til dine interaktioner med berøringsskærmen, så skærmen kan ændre sig dynamisk.

Temaer kan inkludere et baggrundsbillede, en pauseskærm, titellinjer og et lydskema, der passer sammen og skaber en kombination af udseende og funktionalitet, der er unik for din enhed.

Sådan ændrer du baggrundsbilledet

1. Berør og hold nede på et hvilket som helst tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Baggrund.
    3. Du kan angive samme baggrundsbillede for låse- og startskærm ved at vælge baggrundsbilledet og tappe på ANVEND. Hvis du vil angive forskellige baggrundsbilleder, skal du først tappe på eksempelvisningen af låse- eller startskærmen. Vælg et baggrundsbillede til skærmen, og tap på VÆLG > ANVEND.

Du kan også bruge et foto som baggrundsbillede. I stedet for at vælge et baggrundsbillede blandt de viste muligheder skal du tappe på Fotos . Vælg et foto, og tap på VÆLG > ANVEND .

Sådan indstiller du et tema

1. Berør og hold ned på et tomt område på din Startskærm, indtil enheden vibrerer.
    2. Tap på Temaer.
    3. Vælg en indstilling:
      • Hvis du vil bruge et eksisterende tema, skal du vælge temaet og derefter tappe på ANVEND TEMA.
      • Hvis du vil hente et nyt tema, skal du tappe på FÅ FLERE TEMAER.

Når du ændrer et tema, ændres baggrunden også i visse programmer.