Surfing på nettet

Webbrowseren Google Chrome til Android-enheder leveres forudinstalleret på de fleste markeder. Gå til http://support.google.com/chrome for at få mere detaljerede oplysninger om, hvordan du bruger denne webbrowser.

Sådan søger du på internettet

1. Søg efter og tap på Google Chrome icon.
  2. Hvis du anvender Google Chrome for første gang, skal du enten vælge at logge på en Google-konto eller søge anonymt med Google Chrome.
  3. Indtast et søgeord eller en webadresse i søge- og adressefeltet, og tap derefter på Text enter icon på tastaturet.