Brug af flere SIM-kort

Denne funktion gælder kun for enheder med Dual SIM-kort.

Dual SIM-enheder virker med enten et eller to isatte SIM-kort. Du kan modtage indgående kommunikation på begge SIM-kort og vælge, fra hvilket nummer du vil foretage udgående kommunikation. Inden du kan bruge flere SIM-kort, skal du aktivere dem og vælge et SIM-kort, der skal håndtere datatrafikken.

Du kan viderestille opkald, du modtager på SIM1, til SIM2, når SIM1 ikke er tilgængeligt, og omvendt. Denne funktion kaldes Dual SIM-tilgængelighed. Du skal aktivere det manuelt. Se Forwarding calls.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du brug af to SIM-kort

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Dual SIM.
    2. Tap på skyderne SIM 1 og SIM 2 for at aktivere eller deaktivere SIM-kortene.

Sådan omdøber du et SIM-kort

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Dual SIM.
    2. Vælg et SIM-kort, og indtast et nyt navn til det.
    3. Tap på OK.

Sådan vælger du det SIM-kort, der håndterer datatrafik

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Dual SIM > Mobildata.
    2. Vælg det SIM-kort, du vil bruge til datatrafik.

Hvis du vil have højere datahastighed, skal du vælge det SIM-kort, der understøtter det hurtigste mobilnetværk, f.eks. LTE.