Brug af kamera-apps

Brug kamera-apps til at udvide kreativiteten og redigere dine fotos og videoer, og del dem med venner. Du kan skabe virtuelle motiver, panoramabilleder m.m.

Læs om vores kamera-apps på siden Foto- og videoapps.

Creating with camera apps

AR-effekt

AR-effekt er appen til forstærket virkelighed, som giver dig mulighed for at anvende fantastiske verdener i dine fotos eller videoer samt for at oprette avatarer og etiketter.

Sådan tager du et foto eller optager en video med en AR-effekt

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på AR effect icon, og vælg et motiv.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.

Bokeh-effekt

Bokeh-effekten reducerer fokus i baggrunden på et foto og fremhæver genstande i forgrunden for at skabe en kunstnerisk effekt. Du kan justere styrken af Bokeh-effekten.

Sådan tager du et billede med Bokeh -effekt

1. Tap på Tilstand > Camera bokeh icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på ACCEPTÉR > OK, hvis du bliver bedt om det.
    3. Tap på et motiv på skærmen for at indstille fokus, og tap derefter på shutter-photo icon for at tage fotoet.
    4. Tap på en af kontakterne for at vælge effekten for defokusering af baggrund.
    5. Træk skyderen Bokeh blur-degree for at justere styrken af fokus i baggrunden. Tap på Save slow motion video icon for at gemme fotoet eller fotoerne.

Kreativ effekt

Via appen Kreativ effekt kan du forudindstille effekter og farvefiltre, før du tager et billede eller optager en video.

Sådan tager du et foto eller optager en video med en kreativ effekt

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Creative effect icon.
    3. Stryg for at gennemse filtre, eller tap på et filter for at få vist et eksempel på effekten.
    4. Tap på Apply creative effect icon for at anvende filteret og vende tilbage til kameraskærmen.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at tage et foto eller optage en video.
    6. Tap på Switch filter icon for at skifte filtre.

Panorama

Brug appen Panorama til at tage vidvinkel- og panoramafotos.

Sådan tager du et panoramafoto

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Sweep panorama icon.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen.
    4. Flyt kameraet langsomt og roligt i bevægelsens retning, som er indikeret på skærmen.

Sound Photo

Optag en baggrundslyd, og tag et billede samtidig med appen Sound Photo .

Sådan optager du en baggrundslyd med et foto

1. Tap på Tilstand, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Sound-photo icon.
    3. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at starte en optagelse eller tage et foto. Optagelsen stopper automatisk.

Videoer i slowmotion

Det er vigtigt at have gode lysforhold, når du optager videoer i slowmotion.

Tilføj stærke effekter i dine videoer med videotilstandene Slowmotion og Superslowmotion .

Effekten Slowmotion tilføjes, når en video er optaget ved normal hastighed, mens Superslowmotion kan optages på to måder. Du kan enten optage separate korte videoer i Superslowmotion eller korte sekvenser, der er integreret i en video, der er optaget ved normal hastighed. Videoer i Superslowmotion kan optages i HD - eller Fuld HD -opløsning.

Sådan tilføjer du en slowmotioneffekt, når du har optaget en video

1. Stryg på skærmen for at vælge Record video icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Tilstand > Slow motion video icon.
    3. Tap på Settings icon.
    4. Vælg Slowmotiontilstand > Slowmotion.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video.
    6. Tap på Stop recording icon for at stoppe optagelsen.
    7. Træk de blå cirkler til det sted, hvor slowmotioneffekten skal vises.
    8. Tap på Save slow motion video icon for at gemme videoen eller videoerne.

Sådan optager du en video i superslowmotion

1. Stryg på skærmen for at vælge Record video icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Tilstand > Slow motion video icon.
    3. Tap på Settings icon.
    4. Vælg Slowmotiontilstand > Superslow (ét klip).
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video i superslowmotion. Optagelsen stopper automatisk.

Du kan optage en video i superslowmotion i HD eller Fuld HD . Når du bruger tilstanden Superslowmotion , skal du tappe på Settings icon > Videostørrelse og vælge en opløsning.

Sådan optager du en sekvens i en video i superslowmotion

1. Stryg på skærmen for at vælge Record video icon, når du bruger kameraet.
    2. Tap på Tilstand > Slow motion video icon.
    3. Tap på Settings icon.
    4. Vælg Slowmotiontilstand > Superslowmotion.
    5. Tryk på kameratasten, eller tap på lukkerknappen for at optage en video.
    6. Tap på Slow motion icon en eller flere gange for at optage tidsbegrænsede sekvenser i superslowmotion. Optagelsen fortsætter.
    7. Tap på Stop recording icon for at stoppe optagelsen.