Skærmbeskyttelse

Før du bruger din enhed, skal du fjerne den beskyttende film på for- og bagsiden for at opnå fuld funktionalitet.

Skærm- og telefoncovers kan hjælpe dig med at beskytte din enhed mod skader. Vi anbefaler, at du kun bruger de covers, der er beregnet til din Xperia-enhed. Hvis du bruger skærm- eller telefoncovers fra tredjepart, kan det medføre, at din enhed ikke fungerer, som den skal, idet sensorer, objektiver, højttalere eller mikrofoner kan tildækkes, og garantien kan dermed sættes ud af kraft.