account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Vågelampe

    Vågelampe nedtoner skærmen, så det er nemmere at se den, når det er mørkt. Du kan planlægge, at funktionen automatisk skal slås til, f.eks. efter solnedgang.

    Sådan aktiverer du funktionen Vågelampe

    1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Nattelys.
    2. Tap på Aktivér nu for at aktivere funktionen.
    Var disse oplysninger nyttige for dig?
    Ja Nej
    Dit input er værdifuldt!
    Hvorfor var disse oplysninger ikke nyttige for dig?
    Send
    Tak for dit input!
    Close Luk
    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer