Internet- og mms-indstillinger

Hvis du vil have adgang til internettet eller sende mms'er uden ‎Wi-Fi , skal du have en mobildataforbindelse med de korrekte internet- og mms-indstillinger (Multimedia Messaging Service). Her er nogle tip:

• Enheden leveres forudinstalleret med disse indstillinger til de fleste mobilnetværk og mobiloperatører, så du kan komme i gang med at bruge internettet og sende mms-beskeder med det samme.
    • Du kan manuelt kontrollere, om der er opdateringer af internet- og mms-indstillingerne. Hvis du ændrer eller sletter en internet- eller mms-indstilling ved en fejl, skal du nulstille internet- og mms-indstillingerne.
    • Gå til troubleshooting tips, hvis du har problemer med netværksdækning, mobildatatrafik og mms.
    • Hvis STAMINA-tilstand er aktiveret for at spare på strømmen, sættes al mobildatatrafik på pause, når skærmen er slukket. Hvis dette medfører forbindelsesproblemer, kan du prøve at udelukke, at visse apps og tjenester sættes på pause, eller du kan deaktivere STAMINA-tilstand midlertidigt.
    • Hvis du deler en enhed med flere brugere, er det kun ejeren, dvs. den primære bruger, der kan hente indstillinger for internet og beskeder fra indstillingsmenuen, men de hentede indstillinger gælder for alle brugere.

Sådan henter du internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Internetindstillinger.
    2. Tap på Acceptér. Når indstillingerne er hentet, vises Internet settings downloaded icon på statuslinjen, og mobildatatrafik slås automatisk til.

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til din enhed, skal du kontrollere signalstyrken på din mobil- eller ‎Wi-Fi -netværksforbindelse. Gå til en åben plads uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

Sådan tilføjer du internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Tap på Avanceret > Adgangspunkter > Add icon.
    4. Tap på Navn, indtast et navn efter eget valg, og tap derefter på OK.
    5. Tap på Adgangspunkt, indtast navnet på adgangspunktet, og tap derefter på OK.
    6. Indtast alle andre påkrævede oplysninger. Hvis du ikke ved, hvilke oplysninger der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for at få mere at vide.
    7. Tap på Menu icon, når du er færdig, og tap derefter på Gem.

Sådan får du vist de hentede internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Tap på Avanceret > Adgangspunkter.
    4. For at få vist flere oplysninger skal du tappe på et hvilket som helst af de tilgængelige elementer.

Sådan nulstiller du internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk > Avanceret > Adgangspunkter.
    2. Tap på Menu icon.
    3. Vælg Nulstil til standard.