Menu på startskærm for Album

Fra menuen for Album på startskærmen kan du gennemse alle dine fotoalbummer, herunder fotos og videoer, der er taget ved brug af specialeffekter. Fra appen Album kan du også føje geotags til dine fotos, udføre grundlæggende redigering og dele indhold, f.eks. ved hjælp af trådløs Bluetooth-teknologi og mail.

Oversigt over menuen Album

Album home screen menu overview
    1 Gå tilbage til startskærmen for Album
    2 Vis alle de fotos og videoer, der er taget med enhedens kamera
    3 Vis mapper til gemte medieelementer
    4 Vis gemte videoer
    5 Få vist dine fotos på et kort eller i globusvisning
    6 Få vist dine favoritfotos og -videoer
    7 Vis skjulte fotos og videoer
    8 Overfør fotos og videoer til en onlinetjeneste
    9 Start 3D-skaber for at oprette 3D-scanninger med din enhed
    10 Start Movie Creator for at se korte film af dine fotos
    11 Åbn indstillingsmenuen for Album
    12 Åbn internetsupport