Sådan tænder eller slukker du skærmen

Når enheden er tændt og ikke anvendes i en foruddefineret tidsperiode, nedtones og slukkes skærmen for at spare på batteriet. Du kan ændre, hvor længe skærmen skal være tændt, før den slukkes.

Når din skærm slukkes, kan din enhed låses eller låses op afhængigt af din indstilling for låseskærm. Se Skærmlås.

Sådan tænder eller slukker du skærmen

• Tryk kortvarigt på til/fra-tasten Power on/off icon.

Sådan justerer du, hvor længe der skal gå, før skærmen slukkes

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Dvale.
  2. Vælg en indstilling.