Skærmindstillinger

Du kan ændre skærmens funktionsmåde, lysstyrke, visningsstørrelse og kvalitet. Du kan f.eks. vælge en større skrifttype eller visningsstørrelse, så det bliver lettere at læse, eller vælge handsketilstand, så du kan navigere på skærmen med handsker på.

Hvis du vil ændre din baggrund og dit tema, skal du se Background and themes. Hvis du vil ændre, hvor længe skærmen skal være tændt, før den slukkes, skal du se Turning the screen on or off.

Sådan ændrer du en skærmindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm.
    2. Tap på den indstilling, du vil ændre.
    3. Brug skyderne, afkrydsningsfelterne eller flere menuer for at justere det.

Lysstyrke

Juster lysstyrkeniveauet med skyderen. Du kan også aktivere Tilpasset lysstyrke for automatisk at optimere lysstyrken ud fra belysningen i omgivelserne.

Hvidbalance

Vælg den forudindstilling, du ønsker. Du kan også bruge skyderne til at justere hvidbalancen, hvis du vælger Brugerdefineret . Vælg Standard , hvis du vil vende tilbage til standardindstillingen.

Farveskala og -kontrast

Opnå forbedret kvalitet i billeder og videoer, når du ser dem på enheden. Brug f.eks. tilstanden Superlevende for at få farverne til at se mere levende ud på skærmen.

Når Professionel tilstand er valgt, kan HDR-konverteringsenheden ikke bruges.

Skærmrotation

Angiv, at skærmen automatisk skal rotere, når enheden drejes, eller angiv, at den skal forblive i stående retning.

Pauseskærm

Indstil en pauseskærm, som automatisk viser farver, fotos eller et diasshow, mens din enhed sidder i en dock eller oplader, og skærmen er inaktiv. På en enhed med flere brugere kan de enkelte brugere have egne indstillinger for pauseskærmen.

Valg af cover

Når du bruger et skærm- eller telefoncover, skal du tilpasse skærmen, så den kan arbejde med typen af cover.

Forbedring af videobillede

Du kan bruge X-Reality sammen med HDR-konverteringsenheden til at forbedre den visuelle kvalitet af videoer, når du ser dem på enheden. Takket være denne funktion kan videoer, der er optaget i SDR-tilstand, afspilles i HDR-lignende kvalitet.

Denne funktion er kun relevant for visse apps.

Sådan ændrer du en låseskærmindstilling

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Skærm > Avanceret > Præferencer for låseskærm.
    2. Tap på den indstilling, du vil ændre.
    3. Brug kontakterne, afkrydsningsfelterne eller flere menuer for at justere den.