Adgang til indstillinger

Få vist og skift enhedens indstillinger fra menuen Indstillinger. Der er adgang til menuen Indstillinger både fra appskærmen og meddelelsespanelet.

Sådan åbner du indstillingsmenuen for enheden fra programskærmen

• Søg efter og tap på Indstillinger.

Sådan får du vist oplysninger om din enhed

• Søg efter og tap på Indstillinger > System > Om telefonen.

Sådan får du adgang til panelet Hurtige indstillinger

• Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.

Sådan vælger du, hvilke indstillinger der skal vises i panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen helt ned ved hjælp af to fingre, og tap derefter på Edit contact icon.
  2. Hvis du vil føje en indstilling til panelet med hurtige indstillinger, skal du trække og slippe ikonet i øverste del af skærmen. Hvis du vil fjerne en indstilling, skal du trække og slippe ikonet i nederste del af skærmen.

Sådan omarrangerer du panelet Hurtige indstillinger

1. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Edit contact icon.
  2. Berør og hold nede på et ikon, og flyt det derefter til den ønskede position.

Sådan tænder du lygten

1. Træk statuslinjen nedad ved hjælp af to fingre.
  2. Tap på Flashlight icon.