Vedligeholdelse af en computer

Xperia Companion

Xperia Companion er en softwaretjeneste, som leverer en samling værktøjer og programmer, du kan anvende, når du tilslutter din enhed til en computer. Med Xperia Companion kan du:

• Opdatere og reparere din enheds software.
  • Overføre indhold fra din gamle enhed ved brug af Xperia Transfer.
  • Tage backup af og gendanne indhold på din computer.
  • Synkronisere multimedieindhold – fotos, videoer, musik og afspilningslister – mellem din enhed og computer.
  • Gennemse filer på din enhed.

Hvis du vil anvende Xperia Companion, skal du bruge en computer med internetforbindelse og et af følgende operativsystemer:

• Microsoft® Windows® 7 eller nyere
  • Mac OS® X 10.11 eller nyere

Få mere at vide, og hent Xperia Companion til Windows eller Mac.

Håndtering af filer vha. en computer

Brug en USB Type-C-kabelforbindelse mellem en Windows-computer og din enhed til at overføre og håndtere dine filer.

Når der er oprettet forbindelse mellem enheden og computeren, kan du vælge, om du vil oplade din enhed eller overføre filer. Din computer registrerer enheden, når du tapper på TILLAD .

Med Xperia Companion kan du få adgang til filsystemet på din enhed. Hvis du ikke har Xperia Companion installeret, bliver du bedt om at installere det, når du slutter din enhed til computeren.

Brug altid et USB-kabel, der er beregnet til din specifikke Xperia-model, og sørg for, at det er helt tørt.

Managing files

USB-præferencer

USB, der styres af

Du kan vælge, hvilken enhed der skal kontrollere den anden: din enhed eller den USB-tilsluttede enhed.

Brug USB

Du kan vælge formålet med USB-forbindelsen.

Filoverførsel

Administrer filer eller opdater enhedens software. Denne indstilling bruges i forbindelse med Microsoft® Windows®-computere. Opladning er som standard aktiveret.

Netdeling via USB

Din enhed kan fungere som en enhed til internetdeling.

MIDI

Din enhed kan fungere som MIDI-input for musikinstrument-apps.

Ingen dataoverførsel

Oplad blot enheden, når USB, der styres af er indstillet til Denne enhed . Når USB, der styres af er indstillet til Tilsluttet enhed , kan du bruge din enhed som strømforsyning og oplade den anden tilsluttede enhed.

Sådan ændrer du USB-præferencer

1. Sæt et USB Type-C-stik i din enhed.
  2. Træk statuslinjen nedad, og tap derefter på Android-system ved siden af USB icon.
  3. Tap på Tryk for at se flere muligheder, og vælg derefter en indstilling.