Identifikation af IMEI-nummer for din enhed

Din enhed har et entydigt id-nummer, der kaldes IMEI-nummer eller produkt-id. Du bør notere dette nummer. Du skal måske bruge det, hvis din enhed bliver stjålet, eller hvis du skal kontakte support.

Sådan får du vist IMEI-nummeret via det numeriske tastatur

1. Søg efter og tap på Dialer icon.
  2. Tap på Call dialpad icon.
  3. Tast *#06# på det numeriske tastatur. IMEI-nummeret er vises automatisk.

Sådan får du vist IMEI-nummeret på mærkatbakken

Visning af IMEI-numre

1. Træk bakken med hukommelseskortet og bakken med SIM-kortet ud.
  2. Træk strimlen udad ved hjælp af en fingernegl. På strimlen vises IMEI-nummer.