Fingeraftryksstyring

Fingeraftryksfunktionen er ikke tilgængelig i USA.

Registrer dit fingeraftryk for at bruge det som en ekstra sikkerhedsmetode til oplåsning af din enhed eller til godkendelse af køb og appadgang. Du kan registrere op til fem fingeraftryk på din enhed.

Mønsteret, pinkoden eller adgangskoden til skærmlås fungerer som en oplåsningsmetode, når du bruger dit fingeraftryk som skærmlås. Før du registrerer dit fingeraftryk, skal du kontrollere, at sensoren er ren og fri for synlig fugt.

Fingeraftryksindstillinger ryddes, hvis du skifter til en anden skærmlås.

Sådan registrerer du fingeraftryk første gang

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Tap på Næste. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode, hvis du bliver bedt om det, eller vælg din metode til oplåsning af skærmen, og følg vejledningen på skærmen for at konfigurere det.
    3. Tap på Næste, og følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af fingeraftrykket.

Sådan registrerer du flere fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på Tilføj fingeraftryk, og følg derefter vejledningen på skærmen.

Sådan sletter du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Tap på Delete icon for at slette fingeraftrykket.

Sådan omdøber du et registreret fingeraftryk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Låseskærm og sikkerhed > Fingeraftryksstyring.
    2. Bekræft dit mønster, din pinkode eller din adgangskode.
    3. Vælg et registreret fingeraftryk på listen, angiv et navn, og tap derefter på OK.