Gør din enhed lydløs med Forstyr ikke

Arrow left Oversigt over support til Xperia XZ1 Compact

Aktivér Forstyr ikke for at slå lyde fra og begrænse vibrationer og visuelle indikationer i situationer, hvor du ikke vil forstyrres, f.eks. om natten.

Valg for indstilling

• Beskeder
    • Undtagelser
    • Varigheder
    • Aktivér automatisk

Sådan aktiverer eller deaktiverer du Forstyr ikke

1. Træk statuslinjen nedad med to fingre, hvis du vil have adgang til panelet Hurtige indstillinger.
    2. Tap på Ringer silent icon.

Automatiske regler

Du kan angive automatiske regler for at aktivere tilstanden Forstyr ikke på bestemte tidspunkter eller under bestemte begivenheder.

Sådan indstiller du en automatisk regel

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke > Aktivér automatisk.
    2. Tap på en automatisk regel, f.eks. Søvn.
    3. Indstil klokkeslættet og funktionsmåderne efter ønske. Tap på Edit contact icon, hvis du vil ændre reglens navn.
    4. Tap på skyderen for at aktivere reglen.

Hvis du vil oprette en ny regel, skal du tappe på Tilføj regel og følge vejledningen på skærmen.

Sådan indstiller du en meddelelseslyd, når tilstanden Forstyr ikke er slået til

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke.
    2. Tap på Underretninger.
    3. Vælg en indstilling.

Sådan angiver du undtagelser for tilstanden Forstyr ikke

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke.
    2. Tap på indstillingerne under Undtagelser.
    3. Tap på kontakterne for at aktivere en eller flere indstillinger.

Sådan indstiller du, hvornår Forstyr ikke-tilstand skal deaktiveres

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke.
    2. Tap på Varighed.
    3. Vælg en indstilling, og tap på OK. Du kan justere timetallet ved at tappe på + eller -.