Sådan deler og håndterer du fotos og videoer

Du kan dele fotos og videoer, som er gemt på enheden. Du kan også håndtere samlinger af fotos eller knytte fotos til kontakter. Hvis du vil frigøre plads og undgå uventet datatab, skal du jævnligt overføre dine fotos og videoer til en computer eller en ekstern lagerenhed. Se Håndtering af filer vha. en computer.

Du kan måske ikke kopiere, sende eller overføre ophavsretligt beskyttet indhold. Nogle elementer kan ikke sendes, hvis filen er for stor.

Sådan deler du et foto eller en video

1. Find og tap på det foto eller den video, du vil dele, i Album.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Share icon.
    3. Tap på den app, du vil bruge til at dele fotoet med, følg derefter trinene for at sende det.

Sådan bruger du et foto som billede for en kontakt

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Menu icon > Brug som > Billede af kontaktperson.
    2. Vælg en kontakt, og rediger derefter fotoet efter behov.
    3. Tap på GEM.

Sådan anvender du et foto som baggrundsbillede

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Menu icon > Brug som > Baggrund.
    2. Vælg en indstilling, og rediger derefter fotoet efter behov.
    3. Tap på GEM.

At rotere et foto

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Menu icon.
    2. Tap på Roter, og vælg derefter en indstilling. Fotoet gemmes i den nye retning.

Sådan sletter du et foto eller en video

1. Når du får vist et foto, skal du tappe på skærmen for at få vist værktøjslinjerne og derefter tappe på Delete icon.
    2. Tap på Slet.

Sådan kan du arbejde med samlinger af fotos eller videoer i Album

1. Når du får vist en miniature af fotos og videoer i Album, skal du berøre og holde et element nede, indtil det hightlightes.
    2. Tap på andre elementer, du vil arbejde med, for at vælge dem. Hvis du vil vælge alle elementer, skal du tappe på Menu icon, og derefter tappe på Marker alt.
    3. Brug værktøjerne på værktøjslinjen til at arbejde med dine valgte elementer.