Sådan vælger du mobilnetværk

Din enhed understøtter op til tre forskellige netværk samtidig. Du kan vælge blandt følgende kombinationer af netværkstilstande:

• Et WCDMA-netværk
    • Et GSM-netværk
    • Et WCDMA- og et GSM-netværk
    • Et LTE-, et WCDMA- og et GSM-netværk

Din enhed skifter automatisk mellem mobilnetværk, afhængigt af hvilke mobilnetværk der er tilgængelige der, hvor du er. Du kan også manuelt angive, at enheden skal bruge en bestemt type mobilnet, f.eks. WCDMA eller GSM. Hvis du bruger en Dual SIM-enhed, gælder dette for begge SIM-kort.

Der vises forskellige statusikoner på statuslinjen afhængigt af typen af eller tilstanden for det netværk, du har forbindelse til. Under Statusikoner kan du se, hvordan de forskellige statusikoner ser ud.

Kun SIM-kortåbning 1 (den nederste SIM-kortåbning) understøtter anvendelse af et LTE-aktiveret SIM-kort.

Sådan vælger du en netværkstilstand

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Tap på Avanceret > Foretrukken netværkstype, og vælg derefter en netværkstilstand.

Sådan vælger du et andet netværk manuelt

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Tap på kontakten Avanceret > Vælg netværk automatisk for at deaktivere, og tap derefter på Netværk.
    4. Vælg et netværk.

Hvis du vælger et netværk manuelt, søger enheden ikke efter andre netværk, heller ikke selvom du er uden for dækningsområdet for det manuelt valgte netværk.

Sådan aktiverer du automatisk valg af netværk

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk.
    2. Dual SIM-brugere skal vælge et SIM-kort.
    3. Tap på Avanceret, og tap derefter på kontakten Vælg netværk automatisk for at aktivere.