Sådan lytter du til musik

Brug appen Musik til at lytte til din favoritmusik.

Oversigt over musikafspiller

Music player overview

1 Minimer hele skærmafpilleren
    2 Søg i alle sange, der er gemt på enheden
    3 Se afspilningskøen
    4 Få vist menuindstillinger
    5 Albumcover (hvis det findes)
    6 Tilføj eller fjern en sang som favorit
    7 Forløbet tid for den aktuelle sang
    8 Føj en sang til en afspilningsliste
    9 Statusindikator – træk eller tap på linjen for at spole hurtigt frem eller tilbage
    10 Varighed for den aktuelle sang
    11 Gentag den aktuelle sang eller alle sange i afspilningskøen
    12 Tap for at gå til den næste sang. Berør og hold nede for at spole hurtigt frem i den aktuelle sang
    13 Afspil en sang, eller sæt den på pause
    14 Tap for at gå til den forrige sang. Berør og hold nede for at spole tilbage i den aktuelle sang
    15 Bland sange i afspilningskøen

Startskærm for Musik

Music home screen

1 Tap på Options icon for at åbne menuen Musik
    2 Rul op eller ned for at få vist indhold
    3 Tap for at gå i gang med at afspille en sang i afspilningskøen
    4 Afspil alle sange i shuffle-tilstand
    5 Gå til skærmen for musikafspiller

Sådan afspiller du en sang med appen Musik

1. Søg efter og tap på Music icon.
    2. Tap på Options icon.
    3. Vælg en musikkategori.
    4. Tap på en sang for at afspille den.

Du kan måske ikke afspille ophavsretligt beskyttede elementer. Sørg for, at du har de nødvendige rettigheder til det indhold, du vil bruge.

Sådan finder du sangrelaterede oplysninger online

• Tap på albumcoveret i musikafspillerskærmen, mens et nummer afspilles i musikappen, og tap derefter på Mere om dette.

Onlineressourcer, der er relateret til sangen, kan indeholde videoer fra YouTube™, sangtekster og kunstneroplysninger fra Wikipedia.

Sådan redigerer du musikoplysninger og henter albumcover

1. Tap på albumcoveret i musikafspillerskærmen, mens et nummer afspilles i musikappen, og tap derefter på Rediger musikoplysninger.
    2. Rediger oplysningerne efter behov.
    3. Hvis du vil indstille eller hente albumcover, skal du tappe på Edit contact icon og derefter vælge en indstilling.
    4. Tap på Gem, når du er færdig.

Du kan også angive, at albumcover automatisk skal hentes, under Indstillinger i menuen Musik.

Sådan justerer du lydstyrken

• Tryk volumentasten op eller ned.

Sådan minimerer du Musik-appen

• Når en sang afspilles, tap på Home icon for at gå til Startskærm. Musik-appen fortsætter med at køre i baggrunden.

Sådan åbner du appen Musik, når den afspilles i baggrunden

• Mens du lytter til en sang i baggrunden, skal du trække statuslinjen nedad og tappe på musikbeskeden.
    • Du kan også søge efter og tappe på Music icon.