Videochat

Du kan bruge Google-appen Duo™ til videochat på enheden til at chatte med venner, der også bruger appen på Android™- og iOS-enheder.

Gå til https://support.google.com/duo/ for at få flere oplysninger om, hvordan du bruger dette program.

Funktionen til videoopkald fungerer kun på enheder med et frontkamera.

Sådan bruger du Duo-appen

• Hvis du vil bruge chatappen, skal du søge efter og tappe på Google Duo icon.