Støjreduktion

Din enhed understøtter headset med støjreduktion. Hvis du anvender et headset med støjreduktion med enheden, får du en meget mere klar lydkvalitet, f.eks. når du lytter til musik i støjende omgivelser (i en bus, et tog eller på et fly). Du kan også anvende denne funktion til at skabe et stille miljø, hvor du kan studere, arbejde eller læse.

For optimal ydelse anbefales det at anvende et headset med støjreduktion fra Sony.

Sådan anvender du et headset med støjreduktion

1. Slut headsettet med støjreduktion til enheden.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Indstillinger for tilbehør > Eliminer støj, og aktivér derefter Eliminer støj-funktionen ved at tappe på skyderen.
    3. Tap på Type af headset/høretlf., og vælg typen af headsets/hovedtelefoner.
    4. Hvis du ønsker Eliminer støj forbliver aktiveret under musik- eller videoafspilning, eller skærmen er aktiv, tap på Strømsparetilstand-skyderen for denne funktion.
    5. Hvis du ønsker Eliminer støj forbliver aktiveret, så længe headsettet er tilsluttet, tap på Strømsparetilstand-skyderen for at deaktivere denne funktion.

Der medfølger muligvis ikke et headset med støjreduktion, når du køber din enhed.

Du kan også aktivere Eliminer støj -funktionen via meddelelsen i ruden Hurtige indstillinger, når et støjreducerende headset er tilsluttet din enhed.

Sådan justerer du indstillingerne for støjreduktion

1. Sørg for, at enheden er tilsluttet et headset med støjreduktion.
    2. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Indstillinger for tilbehør > Eliminer støj > Støjmæssigt miljø.
    3. Vælg den relevante type støjreduktion, og tap derefter på OK.