Tilslutning af din enhed til USB-tilbehør

Du kan anvende en USB-værtsadapter til at tilslutte enheden til USB-tilbehør, f.eks. en masselagringsenhed eller en mus. Hvis din USB-enhed har et micro-USB-stik, er det ikke nødvendigt med et USB-værtskort. USB-værtsadaptere sælges separat. Sony garanterer ikke, at alt USB-tilbehør understøttes af enheden.

Denne enhed har en USB-port uden dæksel. Hvis enheden bliver udsat for vand, skal du sørge for, at USB-porten er helt tør, før du sætter et USB-kabel i den.