Min ‎Wi-Fi-forbindelse bliver ved med at blive afbrudt

• Genstart enheden, slå Wi-Fi fra, og slå derefter Wi-Fi til igen.
    • Fjern beskyttelsesetuiet fra enheden for at se, om styrken af Wi-Fi -signalet forbedres.
    • Kontrollér, at politikken for deaktivering af Wi-Fi er angivet på en sådan måde, at Wi-Fi altid er slået til.

Sådan tilføjer du en politik for Wi-Fi, når enheden er i slumretilstand

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Wi-Fi .
      2. Tap på Wi-Fi-præferencer > Avanceret , og tap derefter på Lad Wi-Fi være aktiv i dvaletilstand .
      3. Vælg en indstilling.
    • Genstart routeren. Kontrollér, at routeren er Wi-Fi -certificeret. Enheden er Wi-Fi -certificeret, og hvis routeren ikke er det, kan enhederne muligvis ikke kommunikere korrekt.

Sådan kontrollerer du, om routeren er Wi-Fi-certificeret

• Kig efter logoet eller sætningen Wi-Fi CERTIFIED™ på produktemballagen eller i brochuren til produktet, eller søg i databasen med Wi-Fi CERTIFIED™ -produkter på Wi-Fi Alliance®‎ -webstedet på www.wi-fi.org .
    • Kontrollér, at du er inden for Wi-Fi -routerens rækkevidde. Kontrollér styrken af Wi-Fi -signalet på statuslinjen. Hvis signalet er svagt, eller der ikke er noget signal, skal du rykke tættere på Wi-Fi -hotspottet, det vil sige den enhed, der leverer Wi-Fi -netværket.
    • Sørg for, at både enheden og routeren bruger de sidste nye softwareversioner.
      • Enhed: Klik her for at søge efter softwareopdateringer til enheden.
      • Router: Kontakt producenten af routeren for at få vejledning i, hvordan du opdaterer softwaren på routeren.
    • Brug en statisk IP-adresse.

Kontakt din internetudbyder for at få oplysninger om indstillingerne for IP-adressen.

Sådan konfigurerer du IP-adressen manuelt

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Wi-Fi .
      2. Berør og hold nede på navnet på det netværk, som du har forbindelse til.
      3. Tap på Rediger netværk .
      4. Rul ned, og tap på Avancerede valgmuligheder .
      5. Rul ned, og vælg Statisk under IP-indstillinger .
      6. Rul ned, og angiv de påkrævede indstillinger.
      7. Tap på Gem .
    • Skift Wi-Fi -netværkssikkerheden for routeren til en anden sikkerhedskryptering.

Du kan få vejledning i, hvordan du ændrer netværkssikkerheden, i brugervejledningen til routeren eller ved at kontakte producenten af routeren.

• Sørg for, at enheder eller apparater, der kan forårsage interferens, ikke er placeret i nærheden af Wi-Fi -routeren.

Trådløse telefoner, mikrobølgeovne, babyalarmer, trådløse højttalere, skærme og videosendere, der fungerer med en båndbredde på 2,4 GHz eller 5 GHz, kan forstyrre et Wi-Fi -netværk. Hvis problemet ikke forsvinder, kan du prøve at ændre indstillingerne for routerfrekvensen til 5 GHz eller 2,4 GHz.

Du kan få vejledning i, hvordan du ændrer indstillinger for routerkanal, i brugervejledningen til routeren eller ved at kontakte producenten af routeren.

• Udfør en nulstilling til standardindstillingerne. Det er undertiden den bedste løsning, hvis din enhed ikke længere fungerer korrekt, men bemærk, at det sletter alle personlige data, der er gemt på enhedens interne hukommelse. Husk at tage en backup af de data, du vil bevare.

Sådan tager du backup af data via en computer

1. Sørg for, at Xperia™ Companion er installeret på din pc eller Mac®.
      2. Slut din enhed til computeren ved hjælp af et USB-kabel.
      3. Computer: Åbn Xperia™ Companion-softwaren, hvis den ikke starter automatisk. Computeren registrerer din enhed efter et kort øjeblik.
      4. Kontrollér, at USB-tilslutningstilstanden på din Xperia™-enhed er angivet til Overfør filer .
      5. Vælg Backup på hovedskærmen i Xperia™ Companion , og følg vejledningen på skærmen.

Hvis du vil undgå permanent skade på din enhed, skal du undlade at afbryde proceduren for nulstilling til standardindstillinger.

1. Tag backup af vigtige data, der er gemt i den interne hukommelse på din enhed, på et hukommelseskort eller en anden hukommelse, som ikke er intern. Hvis du har krypterede filer gemt på et SD-kort, skal du også fjerne krypteringen for at sikre, at du stadig kan få adgang til dem efter nulstillingen.
      2. Søg efter og tap på Indstillinger > System > Nulstil .
      3. Tap på Gendannelse af fabriksdata > Nulstil telefon .
      4. Hvis du bliver bedt om det, skal du tegne dit mønster eller angive din adgangskode eller pinkode for at låse skærmen op, før du kan fortsætte.
      5. Tap på Slet alt for at bekræfte.

Din enhed gendannes ikke til en tidligere softwareversion af Android, når du foretager en nulstilling til standardindstillingerne.