Mms fungerer ikke

• Kontrollér, at din netværksoperatør og/eller dit abonnement understøtter mms.
    • Hent automatisk indstillinger for internet og mms.

Sådan henter du internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Internetindstillinger .
      2. Tap på ACCEPTÉR . Når indstillingerne er hentet, vises på statuslinjen, og mobildatatrafik slås automatisk til.

Hvis indstillingerne ikke kan overføres til din enhed, skal du kontrollere signalstyrken på din mobil- eller ‎Wi-Fi-netværksforbindelse. Gå til en åben plads uden forhindringer, eller gå tættere på et vindue. Prøv derefter igen.

• Du kan når som helst tilføje indstillinger for internet og meddelelser på enheden manuelt. Kontakt evt. din netværksoperatør for at få de nødvendige oplysninger.

Sådan tilføjer du internet- og mms-indstillinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Netværk & internet > Mobilnetværk .
      2. Tap på Adgangspunkter > .
      3. Tap på Navn , indtast et navn efter eget valg, og tap derefter på OK .
      4. Tap på Adgangspunkt , indtast navnet på adgangspunktet, og tap derefter på OK .
      5. Angiv alle andre påkrævede oplysninger. Hvis du ikke ved, hvilke oplysninger der kræves, skal du kontakte din netværksoperatør for at få mere at vide.
      6. Tap på , når du er færdig, og tap derefter på Gem .
    • Kontrollér signalstyrken på statuslinjen for at sikre, at enheden er tilsluttet et netværk. Hvis signalet er svagt, eller du ikke har noget signal, skal du gå til en åben plads, hvor der ikke er nogen forhindringer, eller gå tættere på et vindue.
    • Kontrollér enhedshukommelsen for at se, om der er tilgængelig hukommelse. Hvis hukommelsen er fuld, skal du fjerne meddelelser for at frigøre plads.

Sådan får du vist hukommelsesstatus

• Søg efter og tap på Indstillinger > Lagerplads .
      1. Søg efter og tap på .
      2. Tap på den samtale, der indeholder den meddelelse, du vil slette.
      3. Tryk længe på den meddelelse, du vil slette, og tap derefter på Slet besked Slet .
      1. Søg efter og tap på .
      2. Berør og hold nede på den samtale, du vil slette.
      3. Tap på andre samtaler, du også vil slette, og tap derefter på > Slet .
    • Kontrollér, at den automatiske hentningsfunktion for mms er aktiveret i meddelelsesindstillingerne.

Sådan aktiverer du automatisk hentning af mms

1. Søg efter og tap på .
      2. Tap på , og tap derefter på Indstillinger > Avanceret .
      3. Træk skyderen ud for Automatisk overførsel af mms til højre.
    • Brug det fulde telefonnummer, når du sender en meddelelse. Når du taster landekoden, skal du bruge "+" i stedet for "00".
    • Sluk enheden, og tænd den igen. Derved lukker du alle åbne programmer og frigør hukommelse, hvilket undertiden kan løse problemet.
    • Opdater enheden for at sikre, at du har optimal ydeevne og de nyeste forbedringer. Få mere at vide om, hvordan du opdaterer og finder den nyeste softwareversion.