Sådan skjuler du fotos og videoer

Du kan skjule alle fotos og videoer på startskærmen for Album. Når fotos og videoer er skjult på startskærmen for Album, kan de kun vises fra mappen Gemt.

Sådan skjuler du et foto eller en video

1. Find og tap på det foto eller den video, du vil skjule, i Album.
    2. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Ikon for Menu.
    3. Tap på Skjul > OK.

Sådan får du vist skjulte fotos og videoer

1. Tap på Ikon for indstillinger i Album, og tap derefter på Skjult.
    2. Tap på et foto eller en video for at se den.
    3. Bladr til venstre for at få vist næste foto eller video. Bladr til højre for at få vist forrige foto eller video.

Sådan viser du et skjult foto eller en skjult video

1. Tap på Ikon for indstillinger i Album, og tap derefter på Skjult.
    2. Tap på det foto eller den video, du vil have vist.
    3. Tap på skærmen for at få vist værktøjslinjerne, og tap derefter på Ikon for Menu.
    4. Tap på Skjul ikke.