Gør din enhed lydløs med Forstyr ikke

Aktivér Forstyr ikke for at slå lyde fra og begrænse vibrationer og visuelle indikationer i situationer, hvor du ikke vil forstyrres, f.eks. om natten.

Sådan aktiverer du Forstyr ikke

1. Træk statuslinjen nedad med to fingre, hvis du vil have adgang til panelet Hurtige indstillinger.
    2. Tap på Ikon for "Forstyr ikke".
    3. Tap på Ikon for flere indstillinger for at indstille begrænsningsniveauet.
    4. Vælg begrænsningsniveauet ved at tappe på Total stilhed, Kun alarmer eller Kun prioritet.
    5. Angiv, hvor længe Forstyr ikke skal være aktiveret, og tap derefter på UDFØRT.

Du kan også aktivere Forstyr ikke ved at holde volumentasten nede, når din enhed er i vibreringstilstand Ikon for ringetone og vibrering.

Sådan deaktiverer du Forstyr ikke

1. Tryk volumentasten opad.
    2. Hvis Kun prioritet er indstillet, skal du tappe på Slå fra nu.

Du kan også deaktivere Forstyr ikke ved at tappe på Ikon for lydløs ringetone eller Ikon for fuldstændig lydløs fra panelet Hurtige indstillinger.

Begrænsningsniveauer

Ikon for fuldstændig lydløs

Total stilhed

Alle vibrationer og alle ringe-, medie- og alarmlyde er slået fra.

Ikon for lydløs ringetone

Kun alarmer

Ringelyden er slået fra. Alarm- og medielyde er stadig slået til.

Ikon for lydløs ringetone

Kun prioritet

Du modtager kun beskeder og opkald, du har valgt. Alarm- og medielyde er stadig slået til.

Sådan konfigurerer du kun prioritet

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke > Kun tilladt i tilvalg Prioritet.
    2. Tap på skyderne for at aktivere en eller flere indstillinger.

Du kan tillade, at visse apps tilsidesætter prioriteten. Se Beskeder.

Sådan blokerer du for synsforstyrrelser

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke > Bloker visuelle forstyrrelser.
    2. Tap på skyderne for at aktivere en eller flere indstillinger.

Automatiske regler

Du kan angive automatiske regler for at aktivere tilstanden Forstyr ikke på bestemte tidspunkter eller under bestemte begivenheder.

Sådan indstiller du en automatisk regel

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Lyd > Forstyr ikke.
    2. Tap på Automatiske regler, og vælg derefter en automatisk regel, f.eks. Weekend.
    3. Tap på indstillingerne for at indstille reglens navn, tid og funktionsmåder efter behov.
    4. Tap på skyderen for at aktivere reglen.

Hvis du vil oprette en ny regel, skal du tappe på Tilføj flere og følge vejledningen på skærmen.