account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Hjælp os med at forbedre vores websted
    Besvar et par hurtige spørgsmål for at evaluere dit besøg.

    Har du prøvet det her?

    Hvis du genstarter din Xperia-enhed, lukkes alle åbne apps. Din enhed kører hurtigere og mere jævnt, og du får mere ledig hukommelse.

    Sådan genstarter du din enhed
    Tryk længe på til/fra-tasten.
    Tap på Genstart i den menu, der åbner.

    Hvis det ikke hjalp at genstarte enheden, kan du prøve følgende:

    Find dit produkt
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer
    Find
    På din Xperia™-enhed skal du gå til Indstillinger > Om telefon/tablet > Modelnummer