Xperia™ Actions

Brug Xperia™ Actions til at tilpasse telefonindstillinger til forskellige situationer. Du kan vælge og planlægge særlige telefonindstillinger til natten, bestemte dage, timer eller steder, og når du rejser i udlandet. Du kan f.eks. få enheden til automatisk at slå Flytilstand eller Forstyr ikke til på tidspunkter, hvor du ikke ønsker at modtage meddelelser. Du kan også angive, hvilke apps der bruger data under roaming, eller automatisk få STAMINA-tilstanden slået til, når du rejser i udlandet.

Sådan aktiverer du Godnat-handlinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Assistance > Xperia™ Actions.
    2. Tap på Godnat.
    3. Tap på tidsintervallet. Vælg det tidsinterval, du vil redigere, eller tap på for at tilføje et nyt tidsinterval. Vælg de ønskede dage og klokkeslæt, og tap derefter på UDFØRT.
    4. Tap på , tap på , og markér de ønskede afkrydsningsfelter.
    5. Tap på Gem.
    6. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere funktionerne.

Du kan også tilføje din placering for at få en mere præcis oplevelse.

Sådan aktiverer du Fokus-handlinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Assistance > Xperia™ Actions.
    2. Tap på Fokuser.
    3. Tap på tidsintervallet. Vælg det tidsinterval, du vil redigere, eller tap på for at tilføje et nyt tidsinterval. Vælg de ønskede dage og klokkeslæt, og tap derefter på UDFØRT.
    4. Tap på , tap på , og markér de ønskede afkrydsningsfelter.
    5. Tap på Gem.
    6. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere funktionerne.

Du kan også tilføje din placering for at få en mere præcis oplevelse.

Sådan aktiverer du Pendler-handlinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Assistance > Xperia™ Actions.
    2. Tap på Pendling.
    3. Tap på tidsintervallet. Vælg det tidsinterval, du vil redigere, eller tap på for at tilføje et nyt tidsinterval. Vælg de ønskede dage og klokkeslæt, og tap derefter på UDFØRT.
    4. Tap på , tap på , og markér de ønskede afkrydsningsfelter.
    5. Tap på Gem.
    6. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere funktionerne.

Du kan også tilføje din placering for at få en mere præcis oplevelse.

Sådan aktiverer du Spil-handlinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Assistance > Xperia™ Actions.
    2. Tap på Spil.
    3. Tap på , markér de ønskede afkrydsningsfelter, tap på Der er ikke valgt nogen apps, og vælg derefter de spil, du vil bruge indstillingerne for.
    4. Tap på Gem.
    5. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere funktionerne.

Sådan aktiverer du Udlandet-handlinger

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Assistance > Xperia™ Actions.
    2. Tap på Udland.
    3. Tap på , og markér de ønskede afkrydsningsfelter.
    4. Tap på Gem.
    5. Tap på skyderne for at aktivere eller deaktivere funktionerne.