Hvorfor skal jeg have en Google-konto?

Din Xperia-enhed kører på Android-platformen, som er udviklet af Google. En række Google-apps og -tjenester er tilgængelige på din enhed, når du køber den, f.eks. Gmail™, Google Maps™, YouTube™ og Play Butik™. Hvis du vil have det optimale ud af disse tjenester, skal du have en Google-konto. Hvis du har en Google-konto, kan du:
  • Hente og installere apps fra Google Play™.
  • Synkronisere e-mail, kontakter og kalender ved hjælp af Gmail.
  • Chatte med venner ved hjælp af appen Hangouts™.
  • Synkronisere dine browserdata og bogmærker ved hjælp af Google Chrome™-webbrowseren.
  • Identificere dig som autoriseret bruger efter en softwarereparation ved hjælp af Xperia Companion.
  • Finde, låse eller slette en tabt eller stjålen enhed fra en fjernplacering ved hjælp af Find min enhed -tjenesterne.

Du kan finde flere oplysninger om Android og Google på http://support.google.com.

Det er vigtigt, at du husker brugernavnet og adgangskoden til din Google-konto, da du kan få brug for at identificere dig selv af sikkerhedsmæssige årsager. Hvis du ikke kan oplyse dit brugernavn og din adgangskode til din Google-konto i disse situationer, låses din enhed. Hvis du har mere end én Google-konto, skal du sørge for at indtaste oplysningerne for den relevante konto.

Sådan konfigurerer du en Google-konto på enheden

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere og konti > Tilføj konto > Google.
  2. Følg vejledningen på skærmen for at oprette en Google-konto, eller log på, hvis du allerede har en konto.

Du kan også oprette en Google-konto ved hjælp af opsætningsvejledningen, når du starter din enhed første gang, eller gå online senere og oprette en konto på https://myaccount.google.com/.

Sådan fjerner du en Google-konto

1. Søg efter og tap på Indstillinger > Brugere og konti.
  2. Vælg den Google-konto, du vil fjerne.
  3. Tap på FJERN KONTO.
  4. Tap på FJERN KONTO igen for at bekræfte.

Hvis du fjerner din Google-konto, er de sikkerhedsfunktioner, der er knyttet til din Google-konto, ikke længere tilgængelige.